عضو کمیسیون امنیت ملی: قیمت‌گذاری دستوری غیرشرعی است/ بازار باید قیمت را تعیین کند-راهبرد معاصر
محسن رضایی: سوریه دچار اختلاف در داخل و بین قدرت‌های بازیگر خواهد شد پزشکیان: قوی‌ترین سلاح برابر دشمن، ایجاد امید در مردم است کمیسیون تلفیق میزان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را تعیین کرد جانشین رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: تسلیحاتی داریم که معرفی نکردیم و دشمنان هم چیزی درباره آنها نمی‌دانند عضو کمیسیون امنیت ملی: قیمت‌گذاری دستوری غیرشرعی است/ بازار باید قیمت را تعیین کند پزشکیان: به دنبال رفع ناترازی‌های انرژی هستیم، اما در اقدام از هر راهی، با یک مشکل مواجه شده‌ایم شلیک دوش پرتاب‌های بومی با موشک میثاق ۳ در رزمایش پدافند هوایی  متلاشی شدن شبکه فرقه ضاله عرفان حلقه در اردبیل درگیری مرزبانان با متجاوزان مرزی / کشف ۱۰ کوله حاوی مواد منفجره رئیس‌جمهور: با این شیوه عرضه دارو نمی‌توان به عدالت رسید قالیباف: نیازی به اعمال ماده ۲۳۴ درباره انتصاب ظریف نیست هشدار سرلشکر سلامی به دشمنان:؛ ما اهل عمل هستیم و به موقع و به اندازه اقدام می‌کنیم یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس: حضور مدیر دو تابعیتی در وزارت نفت جرم است هشدار جدی یک فرمانده ارشد ارتش به آمریکا قالیباف: بنا شد که کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های پایین اختصاص داده شود

عضو کمیسیون امنیت ملی: قیمت‌گذاری دستوری غیرشرعی است/ بازار باید قیمت را تعیین کند

عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: به عنوان کسی که درس فقه خواندم می‌گویم، قیمت‌گذاری دستوری قطعا غیرشرعی است. بازار باید قیمت را تعیین کند. قیمت گذاری دستوری و تصمیمات خلق‌اساعه در مجموع سبب شد در سال‌های گذشته بازار سرمایه تحت فشار باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۲۳۶
عضو کمیسیون امنیت ملی: قیمت‌گذاری دستوری غیرشرعی است/ بازار باید قیمت را تعیین کند

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در سومین دوره آیین اهدای تندیس شفافیت اظهار داشت: دغدغه اصلی ما در کشور رشد و پیشرفت است و این روز‌ها ناترازی هوایی که مشهور شده همه به دنبال این هستیم که این ناترازی مرتفع شود و در نتیجه اقتصاد و معیشت مردم روس آرامش و روس خوش ببیند.

وی ادامه داد: تجربه و علم ثابت کرده رشد اقتصادی و راحتی و رفاه مردم به جز تشکیل سرمایه محقق نمی‌شود. وقتی وزیر نیرو از بیم تابستان خبر می‌دهد در ادامه می‌گوید در این حوزه سرمایه گذاری لازم انجام نشده است.

رییس سازمان بورس تاکید کرد: امروز با کمبود گاز مواجه هستیم که تعدادی از ناشران و شرکت‌های بورسی گرفتار آن بودند بطوریکه ١٠ ماه از سال را به دلیل نبود گاز و مازوت توقف تولید دارند.

صیدی افزود: تشکیل سرمایه جز با جلب اعتماد سرمایه گذار امکان پذیر نیست و فقط با جلب اعتماد است که سرمایه گذار حاضر به ورود به پروژه‌ها است و سرمایه گذار باشد مطمئن شود که حقوقش حفظ می‌شود.

وی گفت: وظیفه سازمان بورس و اوراق بهادار هم به عنوان ناظر و تنظیم گر افزایش کارایی بازار است. اعتماد و کارایی بازار در گروی شفافیت و اطلاعات درست است. دو نکته مهم در این زمینه وجود دارد که یکی سودمندی در تصمیمات اقتصادی و دیگری ایفای نقش مسئولیت پاسخگویی است.

معاون وزیر اقتصاد درباره اهمیت اطلاعات منتشر شده گفت: اطلاعات بیات شده فاقد سودمندی لازم است در مقابل عجله در انتشار اخبار، اطلاعات قابل اتکای آن را زیر سوال می‌برد و هنر مدیریتی اطلاع رسانی استاندارد است که لازمه آن حاکمیت شرکتی است و به جز این امکان موفقیت به شدت ضعیف است.

همچنین در ادامه این مراسم حمید یاری، معاون نظارت بر بورس‌ها اظهار داشت: یکی از الزاماتی که قوانین بر دوش بورس گذاشته این است که بتواند از حقوق سهامداران به ویژه سهامداران خرد حمایت کند و الزاماتی فراهم شده که بازار را به سمت شفافیت سوق دهد.

وی ادامه داد: حرکت در این مسیر شفافیت کمک می‌کند که فعالان بازار اطلاعات را به صورت واقعی دریافت کنند از این رو رتبه بندی ناشران از سال‌های ٩۶ و ٩٧ شکل گرفت و امروز ملاک سنجش به ١٠ شاخص رسیده است و رتبه بندری جدید علمیاتی است و امروز ناشران برتر معرفی می‌شوند.

همچنین در ادامه این مراسم، حسن قشقاوی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه عملکرد خوب بازار سرمایه در ماه‌های اخیر باعث ثبت رکورد‌های جدید در شاخص کل بورس شده است، اظهار داشت: در جامعه‌ای که مردم به بازار سرمایه اعتماد داشته باشند سرمایه خود را به جای سفته بازی به بازار سرمایه معطوف خواهند کرد و بی شک یکی از مولفه‌های اعتماد شفافیت است و شفافیت به سرمایه‌گذاران قدرت انتخاب می‌دهد.

وی با بیان اینکه دسترسی آزاد به اطلاعات ریسک‌های تصمیمات هیجانی را کاهش می‌دهد، ادامه داد: شفافیت و دسترسی آزاد به اطلاعات اعتمادساز است و توسعه‌های سامانه‌های شفاف‌سازی، استفاده از فناوری نوین باید از سوی مدیران سازمان بورس مد نظر قرار گیرد و در بیرون از بازار سرمایه هم باید ریسک‌های سیستماتیک ارزیابی شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: به عنوان کسی که درس فقه خواندم می‌گویم، قیمت‌گذاری دستوری قطعا غیرشرعی است. بازار باید قیمت را تعیین کند. قیمت گذاری دستوری و تصمیمات خلق‌اساعه در مجموع سبب شد در سال‌های گذشته بازار سرمایه تحت فشار باشد. قیمت گذاری دستوری جزء در موارد انحصاری کالا‌ها قطعا غیر شرعی است و بازار شفاف باید قیمت را تعیین کند.

قشقاوی آفرود: متاسفانه در حال حاضر سهم بازار سرمایه از تامین مالی بنگاه‌ها عدد قابل توجهی نیست بطوریکه بر اساس گزارشات سازمان برنامه بودجه سهم بازار سرمایه از تامین مالی بنگاه‌ها کمتر از ۲۰ درصد بوده است. / ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر